Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipolär haiku

Flyg inte så högt
du kommer falla för hårt
När hösten kommer...




Bunden vers (Haiku) av Emilia K.
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-07 20:52



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra haikat!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Emilia K.
Emilia K.