Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Du gör
mig varm

och snurrig


Yr

skulle man
nog kunna säga


fast det
hoppas jag att

du har märkt


Jag går ju och spyr




ibland




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-07 21:19



Bookmark and Share


  glasskärvor
Alltid lika bra beskrivna känslor med ett bitande slut!
2011-08-10

  Nattsuddan
Haha, och den som började så fint... Fast det gör väl ofta det. Kul var den ju i alla fall. :)
2011-08-10

  Ninananonia VIP
Annorlunda slut...Hur tänker du då ? :)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden