Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus på Rosenlundsgatan

 

 

 

jag mötte Jesus på Rosenlundsgatan
det var en stor dag för mig

att möta ett hav
i människosonens ögon

en helt vanlig dag
som förövrigt var banal

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-08 15:06



Bookmark and Share


  walborg
Bra text.
2011-08-08

  stenen/ Yv Ericsson
jag är helt säker! på att du talar sanning. kan vi gå till din kyrka någon dag? så du kan presentera mig för Jesus?
2011-08-08

  anits VIP
Ett fint minne
2011-08-08

  Ingela Svenson VIP
Ja det är något speciellt att möta en sådan person!
2011-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Att möta Jesus är alltid underbart, och gatan i fråga känner jag till.
2011-08-08

  Daniel_78 VIP
Idag gick jag genom Fatabursparken!
2011-08-08

    ej medlem längre
En dag att minnas . . .
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP