Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Södermalm

Du gömmer dig bland de grå
Livet i converseskor
Det svider men får gå
Min poptant i velour.




Bunden vers (Sonett) av Per Blomqvist
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-08 19:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Helt underbar! :)
2011-08-09

  Daniel_78 VIP
kärleksfull och träffsäker :) ser götgatans lämlar
mot cheap monday jeansen ;)
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist