Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

standardkök

 

 

köket pulserar vant
som det hjärta det är

hur stavar man till
kärlek utan gräns?

jag bär mitt alfabet förklarat
jag gömmer det i handen

idag var jag visst lycklig -
det kan hända igen

om jag bara låter mig 
om jag bara tillåter mig

att känna att mitt hjärta
är stort som ett standardkök

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-08 22:12



Bookmark and Share


  Nanna X
jag tror det är större ändå
som ett standardkök med tillval, minst
2011-08-09

  Ingela Svenson VIP
Ååhh gillar lyckliga dagar, det var en strålande metafor, mitt hjärta är stort som ett standradkök"!!!
2011-08-09

  anits VIP
Vackert skrivit
köket är hjärtat i hemmet
2011-08-08

    ej medlem längre
Lägger denna metafor på minnet, ska ta fram den när det tar emot att fixa mat, troligen redan i morgon : -)
2011-08-08

  thyra
Vackert skrivit!
2011-08-08

  stenen/ Yv Ericsson
ditt hjärta är nog mer likt ett lantkök. med vedeldad ugn och putsat koppar. Tillåt dig att vara lika lycklig som ditt varma hjärta!
Mycket vacker metafor.
2011-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Köket som ett hjärta.
Suverän metafor!
Ja, vad vore hemmet utan köket?
Därifrån utgår livet, skulle man nästan kunna säga.

Stora varma hjärtan är sköna.
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP