Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amazoner i all ära och högfärdighet



inne hos mig är det tyst


och det stillar


inte ett endaste knyst


som förvillar


inne hos mig har du kysst


andra killar


så jag nynnar så tyst


som jag gillar












Fri vers av Karl Robertsson
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-09 14:13



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar dina rim
2011-08-10

  Nanna X
gillar dina rim
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson