Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därför


Till lyckeli






Du spinner så fina trådar

som vi andra beskådar

du väver så fina tyger

som seglar och flyger

du knyter så fina mattor

och hugger kakelplattor


röda järnet smider du

till öst, väst och nord


med dina ord

man vill vara ombord


fast du går söder

och blöder




Fri vers av Karl Robertsson
Läst 896 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-10 20:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint skrivet
2011-08-13

    Birgersdotter VIP
Så fint skrivet
2011-08-13

  lodjuret/seglare VIP
En allt annat än patetisk text
2011-08-12

    Karl Robertsson
Tack så mycket Eva.
2011-08-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbar..! och rolig... :)
2011-08-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Härligt skaldat detta, med humorlig underton i allvarssöm, fin rar hyllning också... :)
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson