Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till kämparna på min stamkrog


Glaskyrka




Det jag spelar på min gitarr

med mina händer

spelar jag för rökringar

och utslagna tänder


Där jag spelar på min gitarr

med mina händer

ligger i tjälen önskningar

frusna i december


lill-kyrka brinn

lill-kyrka slå din vak

lill-kyrka gläns

som om du var av glas




Fri vers av Karl Robertsson
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-10 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson