Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersmak





Det var bara du och jag

som såg solnedgången

från vår vinkel


Det var bara du och jag

som hörde fågelsången

och drack vårt finkel


du var inte där

jag var inte där


bara vi




Fri vers av Karl Robertsson
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-18 19:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin...vi!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson