Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En början tom på gåta



Allt handlar inte om

det kan istället vara tvärtemot,

just i den korsvägen

sker många omvändelser




Fri vers av Rachel Roth
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-09 22:44



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
delar poetens
sanning. bra!
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth