Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så du vet, mitt hjärta ?

 

Din värme dröjer kvar

i den varma vindens smekande

på bevingade kärlekssträngar

över vidder av vida vatten

 

Din värme dröjer kvar

i smäktande hjärtesång

på drömhöjders svävande

över omsluten sårbarhet

 

Din värme dröjer kvar

i termodynamiskt stigande

på tonhöjder av frihet

över ömhetstörstande vingslag

 

Din värme dröjer kvar




Bunden vers av Anna*
Läst 515 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2011-08-13 12:17



Bookmark and Share


    Lesley
Du skriver riktigt bra. Får jag lägga till dig som skrivarvän så att jag ser när dina dikter kommer?
2011-10-03

  Karin Rosberg
Åh, så vacker!! tack för skön läsning//
2011-09-17

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Oh, helt ljuvligt, underbarat, vackert!
2011-09-14

  Ninananonia VIP
Vacker... :)
2011-08-22

  Minkki VIP
en dikt att ta till hjärtat...
2011-08-20

  M.A.J.R
mycket vackert skrivet
2011-08-20

  Stjärnöga
Så ljuvligt vackert..
och med en
underbar
kärleksvärme..
du skriver
den..

"Bara så du vet..
Din värme dröjer kvar"
i mig
och jag vill sända
den åter
till dig

All min ♥ :)
2011-08-19

    Bodil Sandberg
Så vackert känslofullt diktat Anna!!din värme dröjer kvar på tonhöjder av frihet över ömhetstörstande vingslag är otroligt fint!Du har orden i din hand!!!
2011-08-16

    ej medlem längre
vackert, poetiskt
2011-08-14

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker och rytmisk med
upprepning av första raden!
2011-08-14

  marie-helene
Du får med så uttrycksfulla ord ,man smälter när man läser den.. Ibland kan ord vara fina och lite extra ordinära men utan själ men här märker man att själen är ett med orden...
2011-08-13

    ej medlem längre
Underbart vackert!


"Din värme dröjer kvar

i den varma vindens smekande

på bevingade kärlekssträngar

över vidder av vida vatten"
2011-08-13

  Järnkatten
Ljuvlig text, det finns någon lycklig tydligen...
2011-08-13

  Maximillixen
En trygghet och ett lugn trots avstånd står ristat med dessa ord i ett mjukt varmt men blödande hjärta. Det får mig att undra om objektet för din kärlek finns, eller om det är önsketänkande. Lyckliga du om din kärlek är besvarad.
2011-08-13

  firefire
vackert vännen;))
2011-08-13

    Birgersdotter VIP
underbar..griper tag i mig
2011-08-13

  Emme VIP
Vilka underbara rader och vilka
härliga känslor du förmedlar...
2011-08-13

    ej medlem längre
Sååååååååååå fin
2011-08-13

    ej medlem längre
Varm dikt !
2011-08-13

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-08-13

    ADI Nehlin
vacker och varmt..fint
2011-08-13

  Ninananonia VIP
Vacker är denna värme :) Mycket vackert skrivet..
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*