Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur jag än gör så älskar jag dig



Du värmde mitt frusna hjärta, med omsorgsfulla händer
och känsla för beröring
så förvandlade du det till guld
Vi älskade med varann
intill nattens fågelsång
vi kvittrade oss lyckliga
du ledde mig hem
Vilsen som jag var,
nu fann jag mitt hem
Vi slöt oss tillsammans,
många år skulle vi få
Under tidens gång,
härjade eldsvådor och
alarmerande utryckningar
i hjärtats guldkantade del
Det brändes hårt, men vi lyckades
bygga upp alla delar på nytt
På något underligt vis,
kommer vi aldrig ifrån varandra

Jag är långt ifrån dum,
men i slutändan talar hjärtats sång
starkare än vad alla hjärnor på jorden
kan binda ihop ett förnuft




Fri vers av Vingaravglas
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 09:53



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fantastiskt du skriver
2011-08-13

    ässet
Vackert!!! Du sätter verkligen ord på hur stark en kärlek kan vara.
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas