" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel

 

"Consummatum est"





Idag

 

Idag ska jag städa

städa bort det gamla

vädra in det nya

och sen

bara njuta

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-10 11:45



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det gör du rätt i
Det känns alltid mycket fräschare när det är nystädat och vädrat
:)

Mera kramar!
2011-08-10

  jörgen g
Inger en underbar känsla... av pånyttfödelse...
2011-08-10

  Nattsuddan
Gud så underbart! Det ska jag också göra någon dag.
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP