Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en arbetsdag avsatt för möte


möte


Dagar blir till ord
som tapas bort

Famlar efter innehåll
till tiden som går

Det är bråttom
men går sakta

Sprattlande flyter
vi i sirap




Fri vers av siamesen
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-08-10 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen