Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lever

krampaktigt
håller jag mig fast

mina muskler
spänner sig

kroppen värker

jag håller mig kvar
jag släpper inte

livet

jag vill leva
lycklig

jag vill
ge

jag vill
vara

jag vill
jag vill

jag måste.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e