Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktens tribut

När pusslet är lagt blir mönstret klart,
när alla bitar är på plats ter sig bilden tydlig.
Tillfredsställelse
tomhet
Kunskap, på gott och ont
Insiktens tribut
Vad finns det kvar?




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP