Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berg- och dalbana

Ååååå, denna livsleda
Den tär och den river.
Ett värkande tomt hål.
Ingenting kan tillfredsställa mig.
Ingenting kan trösta mig.

Men,
imorgon är jag kung.
Då rår den inte på mig.
Då är hålet fyllt av energi
som vill ta form.
Idéer som flödar, insikter som
likt pilar träffar mitt hjärta.
Då lever jag igen.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP