Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till den musik jag älskar mest - musik av Dark Tranquillity.


Musikens läkande kraft

När livet ter sig absurt
blir du min tillflykt.
Endast du visar mig vägen
till ett tillstånd bortom vår verklighet.

När vår värld verkar för svår
och en ständig motvilja
ett ständigt sökande
fyller mitt sinne
då finns du där som en tröst.

En kortvarig tröst.
Du stannar aldrig länge.
När jag vaknar upp är du borta.
Du har lämnat mig i min smärta
min tomhet och min ångest.

Jag kan inte leva i nuet
jag passar inte in
jag måste fly.
Hjälp mig fly snart igen.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP