Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksförklaring till min favoritmusik.


Kärleksförklaring

Detta är en kärleksförklaring.
Inte mer – inte mindre.
Likt det blodigaste krig omvälver du mitt väsen.
Min själ blir ett med allt,
när du når mitt innersta.

Utan att be om lov besätter du mig,
håller fast mig i ditt våld,
lämnar ingen flyktväg.

Jag är utan försvar.
Hela min vilja tillhör dig.
Jag vill tillhöra din värld.
Bli ett med ditt hjärta.
Ta mig med.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-10 19:11



Bookmark and Share


  marie-helene
Musiken kan jag inte heller leva utan, att bli ett med musiken är vackert och härligt..Applåd!
2011-10-01

  Järnkatten
Ja, nog kan man bli uppslukad av denna mäktiga kraft, härligt skrivet. Applåder!!!
2011-09-06

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart om musikens makt.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP