Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringens kval (2011)


Det odelade havet
ligger i vägen för mig
jag har ännu inte
fått förmågan att gå över..

något ropar efter mig
min själ vill svara
men överjaget vägrar
släppa sitt fasta tag

jag undrar och undrar
kan jag någonsin
korsa dessa barriärer
och omfamnas av ljuset

eller kommar jag
för alltid att dväljas
och söka efter svar
i vår skugglika värld...




Fri vers av Järnkatten
Läst 626 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-10 23:00



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En text som döljer alla kärlekens kval ... Så berörande, mjukt och vackert skrivet!
2011-08-20

  Linda CH VIP
Följ ditt hjärta och du skall finna ljuset! Djupt och fint.
2011-08-15

  Mangal VIP
Riktigt fin! Sorgens mjukhet och längtan.
2011-08-14

  Teresia Ridell
Sorgsen undran som än skönjer ljus.. (känner igen mig). Fint !
2011-08-14

    ADI Nehlin
...det där överjaget som lägger så mycket hinder i vägen..fint skaldat
2011-08-14

  M.A.J.R
okej denna text är något jag absolut ska spara
jag har ingen negativ kritik bara en massa positiva tankar kring denna text

bokmärkningsvärd! bra skrivet min vän
2011-08-11

  F.
Du kommer kunna korsa och gå över, tro mig.
Fantastiskt att få ned kval och längtan i pränt på ditt vis.
Applåd!
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten