Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog det ändå

Hon sa

att jag
var hennes
drömman


Det vette fan


men jag
drömmer ju

rätt mycket


bland annat
om att vara någons


drömman


Så ja

jag är nog det




ändå




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 497 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-10 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig :D
2011-09-13

  Prins Hatt Under Orden
KYREUS. Jo, det var säkert det du tänkte på.
2011-08-11

  Prins Hatt Under Orden
KYREUS. Hmm jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Hade nog väntat mig en mer mogen kommentar från en man i din ålder och framförallt en präst.
2011-08-11

  sangel
Ler stort. Härligt känsla
2011-08-11

  Ninananonia VIP
:) Mycket bra skrivet...
så där drömskt...
och djupt...
som en drömman kanske är...
för många...
ändå..
:)
2011-08-11

  Nattsuddan
Är du inte allas vår drömprins? ;)
2011-08-11

  RosieLoveHeart
söt du är <3 klart du är
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden