Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ufo

 

 

såg ett ufo
och en odisponibel kärlek

allt på samma dag
allt på samma dag

som jag försvann

kan inte låta bli att sörja självet -
det hade inte gjort något ont!

ändå togs det av ett ufo

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-11 12:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"My daddy drives a UFO" (Cramps)
2011-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Nu kanske du får besök av tre män i svart...
2011-08-11

  Daniel_78 VIP
flera år senare lämnades hon tillbaka
naken ute på en blomsteräng utan några minnen av vad som hänt
2011-08-11

  stella
Undrar nu vad man helst hade undvarat-detet el självet? Inte det omedvetna iaf! Haha...
2011-08-11

  lodjuret/seglare VIP
Om bilden, det ser man ju att det föreställer ett korvbröd med löständerna stående upp ur. UFO står förstås för Underfundigt Fåordiga Ordbehandlare (det vill säga poeter)
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP