Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MINA SPÅR?


Jag vore inte klok
om jag hängde ut mitt liv i en bok

Vem bryr sig om lilla mig
med vardagliga bekymmer, ack nej

Jag har dragit min själ i sank
och har i nästan hela mitt liv -
varit pank

Jag har gråtit mig till sömns om natten
och försökt dölja svullnaden med vatten

Mitt patetiska skratt har ebbat ut
Jag genomskådade mig själv till slut

Jag måste hitta ett sätt att läka mina sår
Så att inte nästa generation, fortsätter i mina spår















Fri vers av Yarissa
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-11 16:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Stark text. Viktigt innehåll.
2011-08-29

  Maj-Lis VIP
Nästan en liten bok om dej
2011-08-14

  Järnkatten
Oerhört modigt och starkt skrivet...
Applåder!!!
2011-08-14

    Birgersdotter VIP
Starkt modigt
och bra skrivet
med viktigt innehåll
och ja vill läsa!
2011-08-14

    ADI Nehlin
fint skriftat...inte alltid så enkelt att bryta cirklar men det går
2011-08-14

  Lars E Jönsson
applåder
2011-08-11

  anits VIP
Så berörande och tankeväckande skrivit
känner vemod när jag läser
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa