Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar framåt


Det är inte jag som kommer, bara mitt jag
som återvänder
men hon kommer inte bli jag,
kanske bara liknar hon mig
Det är skrivet, jag skriver det nu
kanske läser hon mig, som jag dem före mig
som var jag
sen vill hon göra sig fri
från mig, som jag från er
men hon förstår, som jag
Du är jag, skriv det
till de andra
bli den bättre, för jag är
du och inte jag
när jag återvänder




Fri vers av Gigi
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-12 16:19



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vem är vem och hur är vad, blir lite vimlig här och så är det väl att hitta sig själv!?
2011-08-19

  Ninananonia VIP
Fint... kluriga tankar...
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi