Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns oss

Två hjärtan slog som ett,
två händer som i varann passade så rätt.
Ett älskande par, om jag inte minns fel.
Men utan dig är duon inte hel.
Det fanns en tid då allt var underbart,
men nu står allting klart.
Två människor som älskat varann,
en kärleksvåg krossad mot en strand.
Jag minns den tiden du aldrig ville släppa mig,
då jag betydde allt och mycket mer för dig.
Beröringen som fortfarande känns,
dina sista kyssar som bränns.
Orden som ekar i mitt hjärta,
orden som orsakade sån smärta.
Hur släpper man något så kärt,
att gå vidare är det verkligen värt




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 23:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin dikt som berör...sparar..
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP