Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från tystnaden till tystnaden

Från tystnaden till tystnaden


Livet börjar med smärtans skrik
Vårt första ljud

Med tiden förstår vi lite
Ingen förstår oss

Sen lär vi oss prata
Sen lär vi oss skrika

Vi vill betona i ljudets styrka
Vår existens, vår plats

Med årets gång
Tappar vi andan

Vi börjar prata igen,
Lyssna

Sen försvinner ljudets magi
Vi pratar mindre, lyssnar inte

Vi vill bara komma ihåg
Ungdomens svaga eko

Vi vill inte tänka
På tystnadens långsamma steg

Livet slutar med
Sista andans viskning




Fri vers (Prosapoesi) av Jakob Drakros
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-13 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros