Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag

Min Dag

min dag
som alla andra dagar nuförtiden

min väckarklocka berövar mig från mina drömmar
som jag inte längre ens bryr mig om att minnas

morgonkaffet tar jag med mig till bilen
och resan till jobbet som jag knappt märker

några bortslösade timmar av mitt liv
på något jag intalar mig själv att jag gillar

på något sätt måste jag betala räkningarna
”motiverar” jag mig själv

omgiven av falska leenden
som bryr sig om mig lika mycket som jag om dem

hemma landar jag i soffan med whisky i handen
tills hjärna och kropp blir tillräckligt bedövade

imorgon är en ny dag igen…
en dag mindre ur mitt liv




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-23 10:45



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ekorrhjulets samhälleliga logik blir personlig alienation. Här tydligt sagd i sin tristess. Hur blir ekorren fri?
2020-06-26

  Kajan VIP
Bister och bra.
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros