Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Blotta själen

Det vill jag inte göra
Men…

Ord efter ord
Mörkret kommer upp från själens botten

Varje undangömd känsla
Börjar få sin namngivna existens

Alla de små ångesten
Alla de små rädslorna

Frodas och växer
Med varje ord som försöker beskriva dem

Jag ville bara glömma bort dem
Jag ville bara förtränga dem för evigt

Bedöva min själ
Inte blotta den

Jag vill inte förstå
Jag vill bara överleva en dag till




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-19 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros