Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var korkad

Jag var korkad

Jag var korkad
Som inte lyssnade på Dig

Jag var korkad
Som inte gjorde det som behövde göras

Jag var korkad
Som var för självupptagen

Jag var korkad
Som lämnade Dig ensam alldeles för ofta

Du vande Dig
Vid att vara ensam

Jag är så korkad
Jag förlorade Dig




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-30 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros