Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måndag morgon

tårarna från himlen välkomnar mig i gryningen
jag kommer alltid älska Dig
även om du inte gör det
daggiga rosknopparna väcker hopp




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-27 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros