Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig

Olycklig


vad vet du
om att vara olycklig

att sitta ensam i sitt mörker
och ångra varje dag

att grubbla om och om igen
om det är värt besväret att andas

vad vet du
om att vara …

om hur förnedrande det känns
att ens berätta om sitt eget liv

Vet du verkligen det?




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros