Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken

 

naken till kropp och själ

leviterar hon 

milt överseende

ovan dej

 

som aldrig förstod

att du lekte fult

med solgudinnan 

 




Fri vers av sol
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-01-05 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"naken till kropp och själ"... härligt!
solgudinnan... ingen att leka med!
:)
2006-01-10

  Sanningsägaren VIP
De som leker med oss gudinnor, de vet ej vad de gett sig in på! ;)
2006-01-05

  Anders P VIP
lekfullt och överlägset. Hämnden är ljuv.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol