Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kort blick

Ett kort blick


Jag såg dig
Bara för en liten stund

En glimt bland
De gråa gåtorna

Som en bild från
En annan värld

Ett vackert tankfullt ansikte
Som ingen lade märke till

Vad tänkte du på
Ville jag fråga dig

Men du försvann
Innan jag hann

Nu, jag kan bara
Sluta mina ögon

Och se dig igen
Ett ansikte som var som en dröm

Oskyldig vackert




Fri vers (Prosapoesi) av Jakob Drakros
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-14 10:50



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint fångat o förmedlat !
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros