Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel

Min värld
där jag bor
blommar nu i tusen färger
jordens mogna dofter fyller luften


jag lik dig

bär världen inom mig

min lilla älskade täppa är
egentligen bara en punkt i mitt medvetande

perceptionen av känslan
vidgas

världens rörelse
finns inom mig
I stunden jag andas in din
utandning



inget är långt borta
eller utanför
allt berör


mina tankar blandas osynligt med dina tankar

bildar en existens i en sfär som
kan växer i klarhet och förståelse
för varandra och oss själva
om vi väljer att fokuserar
på det


vi är alla här och nu
våra avtryck innebär förändring
för kommande generation

de spår vi lämnar efter oss
låt dom vara värda att
följa





















Fri vers av Elwania
Läst 677 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-08-14 11:53



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ödmjuk betraktelse med underbar avslutning
2011-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
Världen, i ett.
2011-09-11

    ej medlem längre
fin text som leder till eftertanke - tack
2011-08-16

  Mr Lindemann VIP
gränslösa varandet
2011-08-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket fint att läsa...! Allvarsam och omtänksam uppmaning, väl formulerad. Denna sparar jag!
2011-08-15

  Ninananonia VIP
Djupsyn... som är vacker..i ord.. :)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania