Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållös (2011)


Hur skulle det vara
om själva jorden
stod upp och skakade

hur skulle det vara
om stjärnorna rämnade
och slog oss till marken

antagligen som det ögonblick
då jag såg dig
för första gången

jag stod mållös...




Fri vers av Järnkatten
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-14 21:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kraftfullt och vackert beskrivet!
2011-08-15

  La Magnólia VIP
Underbart vackert beskrivet!
2011-08-15

    Birgersdotter VIP
ryser...underbart
2011-08-14

    ej medlem längre
Wow, det var en strålande kaskad av ord!!!

Själv hade jag tagit bort "helt" i sista raden dock..blivit än mera "tillspetsat" då *ler*
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten