Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör diamanter till grus?

 

 

Ränderna, röda på huden så blek...

 

... hur kan du kalla på mig,

hur kan du bry dig

om mitt hjärta nu?

 

I nåd fostrade du mig.

.. och vill ha mig nu,

mitt liv, min kropp.

 

Vad gör diamanter till grus?

 

Jag stred mot flaskan, en ojämn kamp

 

Ränderna röda, mot ögonen dina,

.... leker sin bisarra lek.

 

Flaskan vid min dörr,

minner om svek och blod.

 

Du smakade mig, fostrade mig.

Lekte förstrött med känslorna mina!

 

Aldrig vek jag,

min oskuld för dig!

 

Nej, stark stod jag där,

Stursk.

Ojämnbördig,

grinande illa över smärtan

av att bära de röda,

lekande på min bleka hud....

 

Smärtan gav jag dig.

Som en morgongåva för vår pakt!

 

.. medan du sörplade in, det sista  kraften ur mig!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 500 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-15 00:03



Bookmark and Share


  Anira
Tänker.....den här diamanten kanske blev uppstånden ur grus....DU lyser så klart ...skriver så starkt.....
Defenitivt inte putsad med bomull.....det var annat som fått fram din strålglans åter......♥♥♥♥♥♥♥♥
2011-08-20

    ej medlem längre
En stark text, gör ont att läsa . . .
2011-08-18

  Lars Hedlin
En text som för en utanför ramarna.."APPLÅD"
2011-08-17

  sangel
Oerhört starkt och sorgligt. Känns som rivsår ända in i det djupaste i själen
2011-08-15

  PPQ
en stark text och den sitter klockrent
2011-08-15

  Ninananonia VIP
Berörande ord...

det som gör diamanter till grus.....
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia