Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm, ja det är vad det är..


I mina drömmar..

I mina drömmar dansar älvor hand i hand,
Det är så vackert, precis som ett sagoland.

I mina drömmar är det fred på hela vår jord,
Våra handlingar väger tyngre än ord.

I mina drömmar är allt frid och fröjd,
Varje människa är lycklig och inte bara nöjd.

I mina drömmar existerar inte hat och aggresion,
Alla människor är lika värda och delar samma vision.

I mina drömmar är det så det ser ut,
Men det är bara i mina drömmar inser jag tillslut.




Bunden vers (Rim) av Coldasice VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-15 00:17



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
En dröm värd att sträva efter!
2014-09-30

    AA VIP
Fint. Viktigt med drömmar.
2011-08-26

  mare VIP
Fin dikt...om drömmarnas värld..
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP