Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare ett av tio Guds Bud....


"Du skall icke dräpa (2) !"

Sällan har väl ett bud misshandlats och brutits mot i sådana mängder som detta bud ! Många s k "gudfruktiga" statsledare har gjort sig skyldiga till indirekt överlagda mord, tänk bara på många av USA:s presidenter : Nixon, Reagan, Bush Sr och Bush Jr och , nu, O´Bama , på papperet "goda kristna" men , i verkligheten har de skrivit under handlingar som inneburit massor av människors DÖD, i krig som startats av USA ! Vietnamkriget, t ex , Irakkriget för att vara lite mer aktuell ! Detta kallar jag för Indirekt Mord ,alltså var (och är) dessa USA-presidenter MÖRDARE !
Det är skillnad på Hitler, Amin och andra despoter, de utgav sig aldrig för att vara kristna !

Exemplen är många men att vara kristen BORDE ju innebära att man INTE FÅR, vare sig PLANERA eller LEDA ett krig ? Krig innebär ju, "av naturliga skäl" , mord på människor !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-15 20:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag anser att det är lika vidrigt att mörda tusentals män, kvinnor och barn med napalmbomber (som USA gjorde i Vietnam !) " i Guds namn " !
2011-08-15

  poetryGirl
det finns inget värre än självmordsbombarna, de gör det av heder till Allah
2011-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Om de gjort sig skyldiga till sådant så visar det att de inte var gudfruktiga.
Många av USA:s presidenter - däribland båda herrarna Bush - har varit och är frimurare.
En frimurare kan aldrig vara gudfruktig. Man kan inte tjäna två herrar.
2011-08-15

  Pitbullpudelns kärna
"I can dream up schemes when I'm sitting in my seat
I don't see any flaws till I get to my feet"

Så sjöng Sting i Police-låten Darkness. De flesta av oss ser att de uttänkta systemen får fläckar när dessa ska omsättas till praktisk handling. De personer som du nämner (plus en j-vla massa andra) slipper, förmår inte, vill inte se gapet som skiljer "ren" tanke och praktisk verklighet.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska