Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårarna som sedan rymmer

Kan jag måla dig en tavla kan jag också bränna upp den.
Jag har trampat, svettas, cyklat runt
och jag har ramlat.
Jag lägger ner min arm bastant
på en sladd så min elektriska punkt vibrerar hårt, vilken klant.

Som en man som slagit sitt barn,
som en man som slagit sin tjej.
Som en man som har gjort detta dåd men inte vet varför det skett,
en vilse man.
Och denna stad kan krypa en gång till.
Den kan dig strypa tills du ligger still.
Jag fick en känsla av att du fanns kvar.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-08-15 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling