Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bär väl flytväst

 

 

 

fängslade händer
mellan bakom under

en hand missing

du bär väl flytväst i fängelset?
du sover väl dina 24 timmar per dygn?

jag finns här
eller: jag finns inte alls här

kompassen fastnålad i handflatan
ingenting står kvar efter branden

var finns utsikten över bergen?

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-16 13:15



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Dikten talar till mig på ett språk bara mitt undermedvetna förstår! Kanske ska det svara, jag vet inte ännu!
2011-08-16

  anits VIP
Vackert
2011-08-16

  cilax VIP
vackert om vilsnaden
2011-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Det finns något bortom...
One step beyond, som Suggs i Madness sjöng.
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP