Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjärnen

 

 

 

det bottenlösa i skogen
jaget speglas av oändlighet

kanske kan vi samtala här
alla som är jag kan samsas där

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-16 20:25



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
så bra! precis vad gammla jag behövde.
och vackert tillika
2011-08-17

  ULJO
Detta är så jäkla bra. Sor applåd för detta.
2011-08-17

  Ingela Svenson VIP
en rofylld tanke, att äntligen hitta hela sitt jag samlat på en så gudomlig plats, det betyder något!
2011-08-16

  anits VIP
Vackra rader till en ubderbar bild
2011-08-16

  Nanna X
å, textraderna speglar sig ju också i varandra!
2011-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Vi är evighetsvarelser.
2011-08-16

  Anders Perols
Att samla hela jaget vid tjärnens strand. En rofylld och önskande text. Gillar!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP