Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande askan (i förhoppningarnas resa)

I glömska
dimma
åska
sång
Jag glömmer aldrig vad jag lämnade

Jag lämnar allt
min vagga
det går stjärnskott över himmelen
de faller
i glömska

När ingen ser
glittrar jag till
i vråna av mina ögon
finns ett svagt ljus,
mitt liv,
gnistrande glädje jag döljer

men planeter snurrar fortfarande kring solar
och stjärnhimlar faller ner,
kometer blir aska blir regn
över oss små
de med svindlande förhoppning
om en sannare lycka

Jag har sot i mina ögon
i vråna,
där ingen ser

en utflykt ur min bur
stål av förtroende
golv av vetskap

Och stjärnor glittrar inte när de fallit




Fri vers av untilnextautumn
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

untilnextautumn
untilnextautumn