Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig


Ett oväntat samtal
en röst som berättar det jag inte vill höra.

Ett hjärta har slutat slå.

Det är många som inte förstår
som inte kunde se det vi andra har sett.

Inte ens du själv förstod,
du bad mig förklara.

Men hur förklarar man någons hjärta av guld?

Värmen du utstrålat
omtanken om oss som fanns under dina vingars beskydd.

Jag har dig att tacka för så mycket

Jag lade mitt liv i dina händer,
kände mig trygg i din närhet.

Vila i frid coach Z




Fri vers av Piraya
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-17 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya