Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan som skriker , tårar som rinner

Hjärtan som skriker,
tårar som rinner.

Vänner som sviker,
lyckan försvinner.

Frågor utan svar,
tankar utan mening.

Menade du allvar eller
var det en inbillning?




Övriga genrer av malunzZ
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-01-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ