Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bekymrar dig mest?

Vad bekymrar dig mest-
Är det att inte hitta de rätta orden?

Vi spenderar mer tid framför
vår egen skugga,
den lilla tid vi finns här på jorden

Vårt inre glöder och längtar efter att ge hals
Medan vissa lurar sig själva -
Drar en lögnarvals

Jag är en människa av blod och kött
Mitt hjärta pumpar rött

Jag vill så gärna göra rätt, men
vad händer om jag hänger upp mitt
liv på spett?

Blir då orden så viktiga för mig
när själva livet uppenbarar sig för dig

Varför bekymra sig för att säga och göra rätt
när var och en av oss, har sitt eget sätt









Fri vers av Yarissa
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-17 20:29



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja varför bekymra oss
2011-08-23

  Minkki VIP
tycker om hur du klär dina tankar i ord
2011-08-21

  Nilla E
som tidigare kommentarer. sista raderna är grymma!
2011-08-18

  anits VIP
En helt underbar text
dom sista raderna säger
allt
2011-08-17

    ej medlem längre
Sista strofen så sann, så sann.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa