Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötman blöder sin skönhet

 

 

Sötman blöder sin skönhet

över gränserna

i nådens vågor sköljs jag ren!


Havets, skummande,

hissnande ouvertyr

tar mig vidare, i virvlet mot dig!


Ja, säg mig, främling

var den ligger,

livets gåta, för mig att lösa!

 

 

Den slutar snart

ouvertyren, och vidare

måste jag i hast, ta mig!


Så, säg mig främling

vart den ligger

för jag måste veta nu!

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-18 01:55



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Lysande.
2011-08-21

    ej medlem längre
Målande av hur jag ser dig efter att ha läst dig ett tag.
Utomordentligt väl ordat!
2011-08-18

  Baystream
Började med att läsa "Söt man blöder sin skönhet" och ÄLSKADe just den meningen. lite av ett misslyckande.
2011-08-18

  Delilah Juno VIP
"Sötman blöder sin skönhet" - suggestivt och vackert ...
2011-08-18

  PPQ
gud vad du är bra
2011-08-18

    ej medlem längre
Lysande

Spännande
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia