Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedag

 

Inte är inte klokt vad tiden går

och nu fyller du "några" år

Jag vet att du fyller med nolla

men jag bryr mig inte om att kolla

 

Som person ger du oss ingen ledning

jag ger upp-  siffran saknar mening

Men jag måste få säga detta

liksom vinet kommer du nu till din rätta

 

Lite mognare,godare och klarare

och som make om möjligt underbarare

Så jag höjer nu glaset med orden

låt oss lyfta glasen från borden

 

Ge ett trefaldigt Hip Hip Hip och Hurra

till vår alldeles egna jubilar här idag




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 5703 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP