Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden Redigering: Queenia




au revoir


crescendot har stillat sig

pulsen hörs nästan inte alls

älskande utan gränser, i ett kosmos

förförande förförelse

i händelsernas centrum

 

 

mörker

 


du ligger där, blöt och fuktig nu

en reva i ditt bröst

förtäljer sin historia

drar på mig klänningen  

stänger ljudlöst dörren….

 




Fri vers av queenia
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-19 00:30



Bookmark and Share


  Baystream
Mmmm så jävla tilltalande!
2011-08-19

  Ninananonia VIP
Berörande kuslig historia... huga...
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia