Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elegi över bekräftelsetorskeriet


inteenapplådisikteförjärsådålig

Fanvadålijaä.

jaärhemsk
jastårinte ut

inteenjävlaapplåd

finnsjaeller

ådiskenrå?
somstårdär
åviskar
åskriker
attjaäenslarvmajja

sombaravillsåva

vaskajaskrivaför?
vembryrsignärinteensjagöret?

näääråjaänteberoendeavbekräftelsealls

enfrisjälsomskiterivadandratyckerju

fastminegenåsiktdå?
somsägerattjagsuger...




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-19 14:41



Bookmark and Share


  ulf olsson
en dikt som ryter efter att bli uppläst.
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Kan det verkligen bli applåder på detta?
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl