Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsmak


Du visar dina uttryck
med små gester

en blick som möter
en känsla som försöker

och orden som inte riktigt
når fram

din kropp står stadigt
visar allt
och ändå inget

Jag vet
och vet inte
vad det betyder

att bemöta dig
att stå kvar
stillsamt
och bara lyssna
till hjärtslagen

däri växer en stillsam vänskap
en hemlig åtrå.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 18:33



Bookmark and Share


  cilax VIP
försynt, utan krav. Oskuldsfullt nästan. Drömmande.
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP